Nagy kérdések futás után

A barátnőimmel mindig elmegyünk futni, hogy formába tartsuk magunkat, és megbeszéljük a világ nagy dolgait. Futás után általában meg szoktunk inni egy smoothiet a kedvenc helyünkön. Ezzel is hidratáljuk magunkat edzés után, és kényeztetjük magunkat a kedvenc gyümölcseink ízével, mert megérdemeljük a kikapcsolódást. Ilyenkor még nagyban zajlik a dolgaink kibeszélése.

A ma téma az volt, hogy Viki férjének nemsokára születésnapja lesz, és Viki még nem tudja, mivel lepje meg. Mert már mindene megvan, mert amire szüksége volt, azt már megvették. Haszontalan dolgot pedig nem akar adni neki aminek nem is örül, és csak porfogónak jó utána. Így is van elég lom a házukban.

Mondom, valamire biztosan szüksége van. Olyan nincs hogy már tényleg mindent megvettek, ami kellhet. Viki egy kicsit gondolkozott, de aztán egyetértett.

“Igen, egy táska lehet hogy kellene neki – mondta –  mindig a zsebében hordja a pénztárcáját meg az iratait, és igazából nem fér el. És persze elég veszélyes is dolog, mert a zsebéből könnyen kilophatják, vagy elhagyhatja a dolgait.”

Hevesen bólogattunk a többiekkel. Egy táska mindig hasznos és jól jón. Ugyanakkor nem csak praktikus, hanem még jól is néz ki. Mindenkinek szüksége van egy szép táskára, egyeztünk meg.

Jó de milyen táskát vegyen? A férje nem szereti a válltáskákat, biztos nem hordana egyet sem. Mert úgy gondolja, felesleges ilyen dolgokat cipelni. Javasoltam az övtáskát, de azt mondták, az már kiment a divatból. Mondtam, hogy igen, van olyan fazon, amit már nem hordanak, ilyen félkör alakú vászonból készül táska. Viszont létezik elegáns időtálló övtáska is. Ezek a táskák bőrből készülnek és különböző fazonúak. Nem csak értékesek, de mindig elegánsak is, kortól és aktuális divattól függetlenül.

A többiek csak ámuldoztak. Elmeséltem hogy én is vettem egy ilyen bőr övtáskát a barátomnak még múlt karácsonyra. Nagyon tetszett neki, és azóta is hordja. Egy weboldalról rendeltem, ahol hatalmas választék van bőr övtáskákból. Ezek a táskák nagyon jó minőségűek és időtállóak. Amit én választottam az egy igen férfias és vagány darab, nyers bivalybőrből készült Pécsen. Ennek kifejezetten örültem, hogy támogathatom a magyar gyártókat. Ugyanakkor az oldalon neves külföldi márkák is megtalálhatóak.

Ez nagyon tetszett  barátnőimnek, főleg Vikinek. Ezért tovább faggattak. Elmondtam hogy 10 ezer felett ingyenesen kiszállítják egy megbízható futárcéggel 2-3 napon belül. És akkor ha meglepetésként szeretné adni a férjének, kérheti úgy hogy a munkahelyéhez hozzák. Aztán, ha megveszi az egyik táskát, de véletlenül mégsem tetszik a szülinaposnak a szín vagy a típus, esetleg nem jó a méret, simán vissza lehet küldeni, szintén futáron keresztül, és ki lehet cserélni egy másik darabra. Az egész gyors, egyszerű és megbízható. Pont olyan, mint amilyen neki kell.

Nagyon megtetszett neki a dolog. Mondta, hogy feltétlenül utána fog nézni. És úgy gondolja, a férje biztosan örülne egy ilyen ajándéknak. Remélem igaza lesz, és jól fog elsülni a meglepetés.