Babával a multi babakocsiban nem lehetetlen többé a rendszeres futás

Minden sportoló nő életében elérkezik a pillanat, amikor gyermeket vállalna. Egyszercsak megszületik egy kis apróság és gondolni kell mindenre, például arra, hogyan fog tudni vele futni az ember. Ez egy nagyon fontos kérdés. Szülés után vissza kell nyerni az eredeti fizikai állapotot és nem lehet csak úgy abbahagyni a sportot.

Nagy álmom volt, hogy a gyermekem vihessem magammal edzeni. Még gyermek koromban láttam a Margit-szigeten futó számtalan anyukát, vagy akár apukát, akik tolták maguk előtt a babakocsit. Már akkor tudtam, hogyha egyszer nagy leszek, akkor én is ezt szeretném. Most eljött a pillanat.

Megszületett a pici babám és már fel is épültem annyira, hogy a nyakamba kaphassam a szigetet. Erre felbuzdulva neki álltam keresgélni a babakocsik között, sőt még a kedvenc barátnőmet is felhívtam, hogy jöjjön át és segítsen. Legalább szokja a gyerekeket maga körül, hiszen úton van a kislány a pocakjában. Hamarosan felbukkant előttem egy olyan oldal, ahol multi babakocsik között válogathattam, ami azért hasznos, mert nem kell külön babakocsi a sétáláshoz és nem kell majd a sporthoz, egyben megoldható az egész. Ráadásul, amit soha nem hittem volna, gondoltak az alacsony termetű anyákra, amilyen például én vagyok, ugyanis a tolókar magassága állítható. A multi babakocsik nem csak a sportolók, de mindenki életét megkönnyítő eszközök, hatalmas pakolótérrel is rendelkeznek, ha épp bevásárolni kell vinni a gyereket. Azután, hogy én ilyen jól rátaláltam erre a multifunkcis babakocsira úgy, hogy a barátnőm ott ült mellettem, nemcsak magamon segítettem, hanem rajta is, hiszen már előre megvásárolhatja és nem utólag kell ezzel is törődjön.