Bicepsz formázása gázpalackok emelésével

Mióta két helyen is dolgozom, egyre kevesebb időm jut arra, hogy sportoljak. Pedig régebben el sem tudtam képzelni az életem anélkül, hogy futnék. Észre vettem, hogy egyre inkább kezdem elveszíteni azt az alakomat, amelyre oly büszke voltam, és amiért nagyon keményen megdolgoztam.

Aztán jöttek a gázpalackok, egy ötlet, és sok gyakorlás és kitartás és végül visszanyertem azt az alakot, amim volt, amit megszoktam és szerettem.

Az egyik helyen, ahol dolgozom gázpalackokkal szoktunk fűteni. Van is belőle tíz darab, és ezeket szoktuk folyamatosan cserélgetni, visszaküldeni az üreseket feltöltésre és átvenni a megérkezett feltöltötteket. Nagyon jól ismerem már a folyamatot, ugyanis többek között ez is az én feladatom, hogy megrendeljem és elhelyezzem őket.

Mire én ehhez a céghez kerültem már jó partnerségben álltak a Gázpalackfutárral, ahonnan a palackokat szoktuk rendelni. Engem csak leültettek a számítógép elé, és azt mondták, hogy ez és ez kell, innen rendeld meg. Annyira nem tetszett ez a bánásmód, de aztán amikor neki kezdtem a feladatnak rájöttem, hogy ennyi utasítás elég is volt. Nagyon jól lehet tájékozódni ezen az oldalon, nagyon hamar rájöttem, hogy mire is van szükségünk. Ez a menüpontból könnyedén kiragadható volt, a leírás alapján pedig rájöttem, hogy tényleg az, mint amit nekem mondtak. A megrendeléshez szükséges a telefonos értesítés, így felhívtam őket, hogy tájékoztassam a palackok töltésének szükségességéről. Szinte nem is kellett mondanom semmit, már egyből tudták, hogy miről van szó, hiszen már olyan régóta állnak partnerségben. Amin nem is lepődöm meg, hiszen ár értékben is megfelelőek ezek a palackok, a fűtőértékük kiváló, egyszóval teljes mértékben megéri tőlük rendelni. Továbbá ahogy még böngésztem az oldalukat észrevettem, hogy egy csomó féle palackkal foglalkoznak még, például héliummal, amire most pont nekem is szükségem lenne, és hát egyértelmű, hogy innen fogom megrendelni.

Mivel körülbelül mindig nekem kellett átvennem ezeket a palackokat éreztem, hogy eleinte kicsit megterhelő az emelésük. Vagyis elszoktam ezektől. Ekkor bosszankodtam meg teljesen, hiszen én régebben nem voltam ennyire puhány. Így hát, amikor tehettem ki-ki mentem a garázsba, oda ahol ezeket a palackokat tároltuk és elkezdtem őket emelgetni, mintha súlyzóznék. Mivel amúgy is több féle méretű és tömegű palack szokott ott lenni, így válogatni is tudtam közöttük és lassan, fokozatosan haladtam a nehezebbek felé. Szerencsére úgy vannak ezek kialakítva, hogy könnyen meg lehet őket fogni és a súlypont is a megfelelő helyen van. Éreztem magamban alkalomról alkalomra a fejlődést, ami egy idő után elkezdett látszódni is. Rájöttem, hogy egy olyan embernek, aki rendszeresen sportolt az életében egy kínszenvedés, ha ezt abba kell hagynia. Éreztem, hogy valami hiányzik az életemből. Ki gondolta volna, hogy pont ezek a gázpalackok fogják az örömöt abba visszahozni, és segítenek újból rátalálnom belső motivációmra? Azóta ráadásul rendszeresen eljárok futni is. Rájöttem, hogy mi alakítjuk az időnket, és ha én ezt ennyire fontosnak találom, akkor megéri érte korábban felkelni.