A biztonság nemcsak a sportban fontos

 Most már több mint öt éve sportolok rendszeresen. Ugyan csak hobbiszinten, de azért elég komolyan, tekintve, hogy heti 4-5 alkalommal járok különböző edzésekre, akár csak egy kis kocogásra a közeli parkban, akár terembe. Rendszeresen jógázom is, és nagyon érdekelnek az akrobatikai sportok, nemrég kipróbáltam a polefitnesst is például, és kimondottan tetszett.

Mint minden ember, aki rendszeresen sportol, tudom, hogy mennyire fontos a biztonság. Figyelek arra, hogy mindig rendesen bemelegítsek, lenyújtsak, és edzés közben is mindig figyelek a testemre, tisztában vagyok azzal, hogy nem minden edzés megy ugyanúgy, figyelni kell arra, hogy épp mennyit bír az ember, semmiképp nem szabad túlhajtani az izmaink, izületeink.

Ritka, hogy valaki, aki ennyi ideje, ilyen intenzíven eddz, nem szenved el semmilyen sportsérülést, én azonban, mivel ennyire óvatos vagyok, pont egy ilyen ritka kivételnek számítok. Az életem egyéb területein ugyanennyire megfontolt vagyok, például, amióta egyedül élek, mindig fontosnak tartottam a lakásbiztosítás kötést.

Számomra a lakásbiztosítás kötés ugyanazt a biztonságérzetet adja meg, mint egy edzés előtti alapos bemelegítés. Nyugodtan merek elmenni otthonról, mert tudom, hogyha történik is valami olyan dolog, ami kellemetlenséget vagy akár nagyobb, az egész egzisztenciám veszélybe sodró kárt okozna, nem fog olyan anyagi kárt okozni, amit nehezen tudok finanszírozni, vagy amiből esetleg egyáltalán nem tudnék talpra állni.

Mivel láthatóan ennyire fontos számomra a lakásbiztosítás kötés, egyértelmű, hogy a piacon lévő legjobbat fogom választani, és a legjobb nekem már hosszú évek óta egyet jelent a Pannon-Safe Kft. nevével. Nemcsak, hogy számomra nagyon megfelel az általuk kínált lakásbiztosítás ára, gyors és egyszerű az ügyintézés, ráadásul hihetetlenül kedvesek és segítőkészek a munkatársak, hanem mindeközben olyan kockázati tényezőket tudok bevenni a biztosításba, amelyek számomra nagyon fontosak, gondolok például arra, hogy a lakásbiztosítás kötésekor a biztosítás kiterjeszthető a háziállatokra is, és mivel van egy a szívemnek nagyon kedves kiskutyám, ez számomra egy rendkívül releváns szempont volt a biztosítóm kiválasztásakor.

Nyilván kell az életbe egy kis adrenalin és rizikó, éppen ezért szeretek ennyire sportolni, de felesleges kockázatot, úgy vélem, nem érdemes vállalni.