Mit sportolok? Autótulajdonos vagyok

Ne értsetek félre, alapvetően nagyon szeretek mozgásban lenni. Elmenni futni, úszni, valamilyen labdás játékot játszani a barátaimmal… De mióta felköltöztem Pestre, úgy érzem, hogy egy igazi sporttá vált számomra az autózás, egy versenysporttá… A mai napig felmegy kétszázra a pulzusom, mikor autóba kell ülnöm, és minden pillanatban úgy érzem, a túlélésért kell küzdenem. A megszokott útvonalakon egész jól mozgok, de az újak mindig kihívást jelentek. Akárcsak egy sportban…

Egyetlen alkalom van, mikor teljesen nyugodt vagyok. Mikor a metaautoszerviz.hu műhelyére bízom az autómat. Ilyenkor tudom, hogy biztosan jó kezekben van, és hosszú időre nem kell azon stresszelnem, hogy mi van, ha pont alattam adja meg magát a kocsi egy forgalmas út közepén. Mindig precízen átvizsgálják a járművet, és bármi legyen, a munkálatokról folyamatosan értesülni tudok az online munkalapon és szervizkönyvön keresztül. Ha kell, még fotókat is küldenek a javítás alatt álló autóról, ami a versenydrukkban lévő szervezetnek határozottan jót tesz.

Esetleg, ha bizonytalan is vagyok a kocsim állapotát illetően, akkor is mindig az első dolgom a metaautoszerviz.hu megnyitása. A szolgáltatásaiknál rengeteg olyan információt osztanak meg, amik segíthetnek diagnosztizálni a fennálló problémát. Minden fontos elemről – fékről, kipufogóról, gumikról, kuplungról, nincs olyan, amiben ne tudnának segíteni. Még a “kőkorszaki” járgányokkal is tudnak mit kezdeni! Persze ezek után is az az első, hogy online időpontot foglalok hozzájuk, hogy a lehető legjobb szakértőkre bízzam a munka oroszlán részét. Meglepetés sosem ér, mert mindig egy opcionális árajánlattal indítanak, így csak akkor dolgoznak, ha én azt elfogadom. A metaautoszerviz.hu a lehető legjobb boxutca.