Mobiltelefon tok ajándékba

A legjobb barátnőm nagy futó. Rendszeresen fut, borzasztó sokat. De a telefonjától még erre az időre sem tud elszakadni. Ezért jó pár alkalommal járt már úgy, hogy huss, lerepült a karjáról a telefon, vagy éppen a zsebéből szállt ki, és nyilván széttört teljesen. Soha nem vett még rá 200 forintnál drágább tokot, mert úgy van vele, hogy a drágább se nyújt nagyobb védelmet. Hát, én be akartam neki bizonyítani, hogy nincs igaza, ráadásul a közelgő szülinapja is kapóra jött.

Én rendeltem már magamnak tokot a BestMarkt-tól, úgyhogy gondoltam, neki is veszek egyet innen. A mobiltelefon tok árak, szerintem itt a legjobbak, én legalábbis nem találkoztam még ilyen jó ár-érték aránnyal. Mivel ahány gyártó, annyiféle tok létezik, itt a BestMarkt webshopjában is, így ez volt az egyetlen szűrési feltétel a sok közül, amit beállítottam, hogy milyen típusú telefonról is van szó. Ki is választottam a megfelelőt, és elkezdtem nézelődni.

Amit még menet közben beállítottam, az a népszerűség szerinti rendezés volt, ha ezt beállítom, mindig sokkal hamarabb megtalálom azt, amit keresek. Ja, és persze, a mobiltelefon tok árak is fontosak, ezt is be lehet állítani, és 20 ezer forintot adtam meg maximális összegnek. Egyébként, ebben az árban közel tízezer darab terméket dobott ki az oldal. Igen, jól látod: 10.000 darabot. Ekkor döntöttem úgy, hogy rászűrök szín szerint, és vízállót keresek.

Így már azért kicsit szűkült a kör, de így sem volt egyszerű. Szóval megrendeltem, személyes átvétellel, úgyhogy másnap el is mentem az üzletbe átvenni, ami a IX. kerületben van, a Ferenc tér 5. szám alatt.